U wilt uw jubileum of evenement eenmalig publiceren door middel van een boek of tijdschrift. U wilt met een tijdschrift of boek uw visie kracht bij zetten, uw bedrijfsgeschiedenis of uw vakkennis uitdragen? Wij zijn storytellers en ontwerpers en verwezenlijken samen met u uw gelegenheidsuitgave!

'If a story is not about the hearer,
       
he will not listen.'

 

De belangrijkste kenmerken die ons als mensen onderscheiden zijn onze taal, onze fantasie en de mogelijkheid om elkaar te boeien met verhalen. Het vertellen van verhalen is zo oud als de mens zelf. En goede verhalen gaan over meer dan over informatieoverdracht alleen; het gaat over het overbrengen van een emotie, een gevoel, begrip of een visie. Een emotie die mensen kan grijpen, boeien, (ver)binden en bewegen. Bij onze storytelling gaat het precies daarover; over het zorgvuldig componeren van uw verhaal en wel op zo'n manier dat het mensen inspireert en invloed heeft op de manier waarop er over u gedacht wordt.

So, let's storify your account!

Hoewel lang niet al onze gelegenheidsuitgaven als voorbeeld voor u ontsloten kunnen worden via het Internet, hebben wij toch enkele voorbeelden online kunnen zetten waar we trots op zijn. Op ISSUU treft u ons eigen magazine als voorbeeld voor een gelegenheidstijdschrift

Andere voorbeeld van gelegenheidsboeken kunt u vinden onder referenties.

Ook kunt u ons productblad downloaden.

Wij

verzorgen samen

met onze fotografen

en illustratoren

ook het beeld

voor uw

boek

© 2015 BLKVLD Uitgevers.  Proudly created with Wix.com